Sakarya, Karasu ilçesindeki diğer ilanlar










Konumu: | Sakarya / Karasu |
İlan Tarihi: | 28 Eylül 2018 |
Konut tipi: | Yazlık |
Metrekare: | 80 m2 |
Oda Sayısı: | 2+1 |
Banyo Sayısı: | 1 |
Bina Yaşı: | 3 |
Binadaki Kat Sayısı: | 2 |
Bulunduğu Kat: | 2 |
Isıtma: | Doğalgaz(Kombi) |
Kullanım Durumu: | Boş |
Kira Getirisi: | 1.250 |
Krediye Uygunluk: | Uygun |
Yatırıma Uygunluk: | Uygun |
Takas: | Evet |
Aidat: | 70 |
Karasu’ nun en prestijli projelerinden biri olan Gardenia projemizde, denize yürünme mesafesinde, şehir merkezine yakın konumda, ulaşum olarak minibüs yoluna yakın satılık 2+1 daireler. Site içerisinde havuz ve 7/24 güvenlik mevcuttur.
Kapalı devre kamera sistemi ile sürekli kayıt altına alınan sitemizde, çocuk oyun alanları ve % 65 yeşil alan mevcuttur. Şu anda satılık 2+1 dairelerimiz üst kat ve ara katlarda mevcuttur.
Site içerisinde bir Aqua park ve Aqua içerisinde 2 adet kaydırak bulunmaktadır. Dairelerimizin şu andaki bedeli 205.000 TL den 2+1 olarak başlamaktadır ve peşinattan sonra 24 ay elden senet imkanı ile ödeme kolaylığı sunulmuştur. Vadelendirme sürecinde asla vade farkı alınmamaktadır. Karasu ekşioğlu inşaat olarak size en uygun ödeme kolaylığı ile en güzel hizmeti vermek için çalışmaktayız.
Eğer sizde bu güzel dairelerimizi görmek ve Karasu’ nun en seçkin sitelerinden birinde daire sahibi olmak istiyorsanız, 0543 950 97 87 numaralı telefondan bizi arayabilir ve hafta sonu düzenlediğimiz ücretsiz turlarımıza katılabilirsiniz.